Ako zakázať automatické prihlásenie Chrome do služieb Google

S prehliadačom Chrome 69 Google vás začalo automaticky prihlasovať do prehliadača Chrome, kedykoľvek sa prihlásite na web Google, ako je Gmail. Chrome 70, ktorý je teraz k dispozícii, má skrytú možnosť zakázať túto funkciu. V tomto článku sa budeme rozprávať o tom, ako zakázať automatické prihlásenie Chrome do služieb Google. Poďme začať!

Pre mnohých používateľov to bolo skutočne veľmi frustrujúce. Pretože niektorí používatelia uprednostňujú iba použitie miestneho účtu v prehliadači Chrome a samostatné používanie služieb Google. V niektorých prípadoch môžu zdieľať prehliadač s ostatnými používateľmi a nechcú neočakávane nechať svoj účet prihlásený. Mnoho používateľov považovalo za nepríjemné vypnúť túto funkciu automatického prihlásenia. Našťastie spoločnosť Google zohľadnila spätnú väzbu od používateľov, ktorí dbajú na ochranu osobných údajov, a povolila možnosť vypnúť automatické prihlásenie vydaním prehliadača Chrome 70.

Windows 10, v ktorom sa vaša poloha momentálne používa

Niektorí používatelia prehliadača Chrome považujú prihlásenie do prehliadača Chrome za skvelé. Ostatným sa to však nemusí páčiť. Ak spadáte do druhého tábora a nemáte radi automatické prihlasovanie do prehliadača Chrome Google. Potom však našťastie najnovšie verzie prehliadača Chrome skutočne uľahčujú deaktiváciu funkcie automatického prihlásenia do prehliadača Chrome. Ukážeme vám, ako túto funkciu vypnúť.

Zakážte automatické prihlásenie do prehliadača Chrome - počítač

Najskôr sa uistite, že používate prehliadač Chrome 70 alebo novší. Verziu prehliadača Chrome môžete skontrolovať aj výberom rozbaľovacej ponuky Chrome. Potom vyberiete Informácie o prehliadači Google Chrome.

Alternatívnym spôsobom, ako zistiť verziu prehliadača Chrome, je posunúť ikonu s tromi bodkami v pravom hornom rohu a vybrať Pomocník a potom O prehliadači Google Chrome.

Potom vás dovedie na obrazovku, ktorá zobrazí verziu prehliadača Google Chrome.

Kroky

  • Kliknite na ikonu Chrome rozbaľovacej ponuky v ľavom hornom rohu okna prehliadača
  • Potom klepnite na Predvoľby z rozbaľovacej ponuky
  • Posuňte sa nadol a potom kliknite na Pokročilé rozšíriť možnosti
  • Prepnite možnosť Povoliť prihlásenie do prehliadača Chrome do polohy vypnuté
  • Kliknite Vypnúť aby ste potvrdili, že chcete Vypnite synchronizáciu a prispôsobenie

Zakážte Chrome Auto Sign-In - Android

Aplikácia Google Chrome pre zariadenia Android predvolene umožňuje funkciu automatického prihlásenia. Môžete ich však manuálne vypnúť podľa týchto pokynov.

  • Otvorte aplikáciu Google Chrome.
  • Kliknite na ikonu troch bodiek, ktorá sa nachádza v pravej hornej časti obrazovky.
  • Potom klepnite na Nastavenia.
  • Teraz kliknite na položku Heslá.
  • Začiarknutie políčka odstránite klepnutím na začiarkavacie políčko vedľa položky Automatické prihlásenie.

Poznámka : Nezabudnite, že automatické prihlásenie sa v aktuálnej verzii prehliadača Chrome javí ako predvolené. Aj keď to môžete vypnúť, budete to musieť pamätať pri nastavovaní nového prehliadača, aby ste zabránili neúmyselnému prepojeniu vášho účtu.

diaľkový ovládač stratený

Záver

Dobre, to bolo všetko, ľudia! Dúfam, že sa vám týmto článkom zakáže článok Zakázať automatické prihlásenie do prehliadača Chrome, ktorý vám bude užitočný. Dajte nám o tom spätnú väzbu. Tiež, ak máte ďalšie otázky týkajúce sa tohto článku. Dajte nám potom vedieť v sekcii komentárov nižšie. Čoskoro sa ozveme.

ako vylepšiť kvalitu mikrofónu v systéme Windows 10

Prajem vám krásny deň!

Pozri tiež: Falošná poloha v prehliadači Google Chrome - vysvetlené