Skontrolujte, kto si pozrel váš príbeh na Snapchate

Ako skontrolovať, kto si pozrel váš príbeh na Snapchate

Váš príbeh Snapchat vám umožňuje zdieľať fotografiu alebo video so všetkými svojimi priateľmi zo služby Snapchat po dobu 24 hodín. Na rozdiel od bežnej fotografie alebo videa Snapchat, ktoré môžete vidieť raz, je možné príbehy Snapchat pozerať znova a znova, až kým nebudú zničené 24 hodín po zverejnení. Môžete tiež vidieť, koľko vašich priateľov na Snapchate videlo ich príbehy o Snapchate a ich mená.

Keď spoločnosť WhatsApp predstavila videnú funkciu, ľudia sa hnevali. Táto funkcia znemožnila ignorovanie správy alebo odpovede bez veľmi pádneho dôvodu. Nakoniec túto funkciu získali a replikovali ďalšie aplikácie na zasielanie správ. Každý má spôsob, ako ho deaktivovať, na rozdiel od Snapchatu. Toto, či už v dobrom alebo v zlom, hovorí presne, kedy niekto videl vaše aktualizácie, správy alebo kedy píše. Snapchat vám doslova pošle upozornenie, keď jeden z vašich kontaktov začne písať. Neexistuje spôsob, ako skryť svoju aktivitu v aplikácii, a to platí pre váš príbeh Snapchat. To, kto videl váš Snap príbeh, uvidíte celkom ľahko.

Prečítajte si tiež: Ukladajte dáta na Snapchate s cestovným režimom

Skontrolujte, kto videl váš príbeh Snap

Otvorte Snapchat a rolovaním doľava prejdite na obrazovku Príbehy. Mali by ste už mať aktívny príbeh. Klepnite na svoj príbeh. Dajte pozor, aby ste neklikli na žiadne z troch bočných tlačidiel.

snapchat príbehy

Keď klepnete na svoj príbeh, začne sa hrať. Ak sa pozriete na túto obrazovku, v dolnej časti si všimnete malú šípku. Posuňte sa hore na túto šípku. Otvorí sa panel s informáciami o tom, koľko ľudí videlo váš príbeh. Celkový počet zobrazení vidíte v ľavom hornom rohu. Ďalej podľa neho môžete vidieť, koľkokrát bol váš príbeh reprodukovaný.

Obmedzenia

Krátke príbehy majú obmedzené trvanie 24 hodín. Tento obmedzený život znamená, že vaši sledovatelia / priatelia / verejnosť na Snapchate môžu vidieť váš príbeh iba v tom čase. Rovnako môžete skontrolovať, kto videl váš príbeh, iba ak je k dispozícii.

Keď bude mať váš príbeh svoj priebeh, t. J. Uplynie 24 hodín, už nemôžete skontrolovať, koľko zhliadnutí má váš príbeh. Ak do svojho príbehu potom pridáte ďalšie snímky, môžete skontrolovať iba zobrazenia daného príbehu. Platnosť starších snímok v príbehu vyprší po 24 hodinách. Zobrazenia, ktoré vidíte v príbehu, slúžia na snímky, ktoré sú stále do 24 hodín.

Ak chcete obmedziť, kto môže vidieť váš príbeh, môžete to urobiť. Všetkým, ktorí vás sledujú, môžete povoliť, aby videli váš príbeh, alebo ho môžete obmedziť iba na svojich priateľov. Priatelia sú ľudia, ktorí vás sledujú a sledujú vás. Ak obmedzíte viditeľnosť svojho okamžitého príbehu iba na priateľov, ľudia, ktorých nesledujete, nebudú môcť váš príbeh vidieť.

Prečítajte si tiež: Ako odstrániť odoslanú správu na Snapchate

Ak chcete zdieľať doplnok s obmedzeným počtom priateľov, váš príbeh nie je najlepším spôsobom, ako to urobiť. Namiesto toho je lepšie vytvoriť skupinu na Snapchate a zdieľať so sebou svoj príbeh.